Gå til innhold
Arkivverket

[#78065] Barna til Rebekka Floer Trondheim


Gjest Erik Floer Sandnes
 Del

Recommended Posts

Gjest Erik Floer Sandnes

Har bestandig vist navnet på Rebekkas to barn som hun vistnok har fått i 2 løse forhold til menn, problemet er at jeg ikke greier å følge hverken datteren eller sønnen.De blir bare sporløst borte etter dette: LenkeAlt av info noen måtte ha mottas med takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Her dukker det opp en konfirmasjon til i Vår Frue, men sønnen til Rebekka Flor heter her Martin Moe og faren er Handl. Jens Jonsen! - LenkeGrethe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Ved dåpen i Byneset ser du som faren til Martin er oppgitt som handelsreisende og gift mann Hans Moe av Trondheim - Sør-Trøndelag fylke, Byneset, Ministerialbok nr. 612A09 (1859-1877), Fødte og døpte 1859, side 5. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=2364&idx_id=2364&uid=ny&idx_side=-7>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Carsten Schanche

Norges håndverkere:Bjarne Ragnvald Moe, skreddermester, Oslo, f.16-8-1890 i Oslo. Foreldre: Martin Moe og Inga Sofie Tronsen. Utstått lære i Oslo, samtidig tekn. aftenskole, arbeidet i Hamburg 1913, sv.pr. 30-12-1913, tilskjærer i sin fars forr. fra 1915, kompagnon fra 1929, optok ved farens død i 1931 en yngre bror som kompagnon. Firmaet har levert uniformer til Oslo politi fra våren 1896. Medl. av Oslo Skredderlaug fra 1931, nu styremedlem. Medl. av prøvenemnda.Gift 3-4-1928 med Solveig Thirud. Foreldre: Stabsfanejunker Anton Thirud og Kristine Jørgensen. 1 sønn og 1 datter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Erik Floer Sandnes

Hmm, ja Martin Moe i Oslo kjenner jeg til, men han har ingen ting med Rebekkas barn å gjøre, mener de blir søskenbarn, evt, er hun hans tante. Så Claus er da antagelig død, da er det sikkert værre å finne Hanna ettersom hun antagelig ble gift å går under annet etternavn, om så ikke giftemålet finnes, hmmm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.