Gå til innhold
Arkivverket

[#78103] Kirkebøker Borre i Vestfold


Gjest Per Eivind Pedersen
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Eivind Pedersen

Savner kirkebøker for fødte, ekteviede og begravde for Borre i Vestfold. Det som er lagt ut går fram til 1919-1920. Er det noe håp om få disse ut for noen år lengre fram i tid? Mvh Per E

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Hva som kommer på nett begrenses av hva som er avlevert til statsarkivene og hva som kan publiseres uten at det bryter med personvernet og klausuler knyttet til arkivmateriale.I Felleskatalogen er det oversikt over hva som faktisk er avlevert: LenkeDet kan i alle fall synes som om det er avlevert klokkerbøker for hovedsognet Borre og for Åsgårdstrand som dekker 1920-tallet. Disse har så langt ikke vært digitalisert, fordi de ikke har vært mikrofilmet. Arkivverket er nå i ferd med å anskaffe skannere til statsarkivene, slik at de kan drive etterskanning i den utstrekning de har personressurser til det og ønsker å prioritere det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.