Gå til innhold
Arkivverket

[#78116] Lorents Joensen Tolgen/Selboe ?


Gjest Andrea Hånes
 Del

Recommended Posts

Gjest Andrea Hånes

Jeg leter etter foreldrene til en Lorents Joensen født i 1723. Han ble gift med Marit Olsdatter Djupsjøli. I Rørosboka står han oppført som Selboe, men i kirkeboken under ekteskapet står han oppført som Tolgen.Er det noen som har mer informasjon om ham?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore S. Falch

Du bør legge dette spørsmålet inn i Brukarforum - sjansen er større for at du får svar fra gode hjelpere der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Ryen

Lorents er i Rørosboka ført opp somm sønn av Jon Andersen Tolgen og Malena Lorentsdatter Bjørgum.Se Rørosboka bind 4 side 226 under hus 152.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Ryen

Jeg kan ikke se at Lorents ble døpt på Røros, heller ikke hans eldre søsken som står angitt i Rørosboka.Malena Lorentsdatter Bjørgum var datter av Lorents Ingebrigtsen Bjørgum og Elen Jonsdatter (Hellum).Malenas dåp er her:Kildeinformasjon: Sør-Trøndelag fylke, Røros, Ministerialbok nr. 681A01 (1691-1700), Kronologisk liste 1699, side 161. Permanent sidelenke: Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.