Gå til innhold
Arkivverket

[#78124] Busetnad i Bergen - Vigsel i Bergen (Bremer/Køster)


Gjest Lars E. Øyane
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Turid BREMER (dotter av lærar Christen/Kristen Bremer og kona Durdei), var fødd i Sarpsborg 21.9.1887, men voks opp i Bergen.Ho gifte seg kring 1925, i Bergen eller i Århus, med forfattar Carl Adolf Köster, fødd i Århus 19.8.1873. Eg veit ikkje om dei budde i Århus eller i Bergen. Dei vart skilde etter eit ''kort'' ekteskap, og då flytte i alle fall Turid attende til Bergen. Ho tok visstnok att namnet Bremer.* Er det mogeleg å finna ut kva tid Turid Bremer flytte frå Bergen og kvar?* Finst det ei vigsle for Turid Bremer og Carl Adolf Köster i Bergen? - kva var i so fall vigsledatoen?* Er det mogeleg å finna ut kva tid Turid Bremer/Köster flytte inn att til Bergen? Ho døydde i Bergen 9.2.1967.Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Gangdal

Turid Bremer giftet seg 3.3.1926 i Holmestrand med dansk lege Karl Adolf Køster. De ble skilt 3.1.1930 i Danmark. Turid flyttet fra Paradis Fana 30.03.1926 til utlandet. I 1930 flyttet hun til Bergen fra utlandet. Fra 1933 og frem til sin død i 1967 hadde hun adresse Jomfrustien 15.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Astrid for kjempeflotte opplysningar!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.