Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#78124] Busetnad i Bergen - Vigsel i Bergen (Bremer/Køster)

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Turid BREMER (dotter av lærar Christen/Kristen Bremer og kona Durdei), var fødd i Sarpsborg 21.9.1887, men voks opp i Bergen.Ho gifte seg kring 1925, i Bergen eller i Århus, med forfattar Carl Adolf Köster, fødd i Århus 19.8.1873. Eg veit ikkje om dei budde i Århus eller i Bergen. Dei vart skilde etter eit ''kort'' ekteskap, og då flytte i alle fall Turid attende til Bergen. Ho tok visstnok att namnet Bremer.* Er det mogeleg å finna ut kva tid Turid Bremer flytte frå Bergen og kvar?* Finst det ei vigsle for Turid Bremer og Carl Adolf Köster i Bergen? - kva var i so fall vigsledatoen?* Er det mogeleg å finna ut kva tid Turid Bremer/Köster flytte inn att til Bergen? Ho døydde i Bergen 9.2.1967.Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Astrid Gangdal

Turid Bremer giftet seg 3.3.1926 i Holmestrand med dansk lege Karl Adolf Køster. De ble skilt 3.1.1930 i Danmark. Turid flyttet fra Paradis Fana 30.03.1926 til utlandet. I 1930 flyttet hun til Bergen fra utlandet. Fra 1933 og frem til sin død i 1967 hadde hun adresse Jomfrustien 15.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Astrid for kjempeflotte opplysningar!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.