Gå til innhold
Arkivverket

[#78143] Skrive 'hull' i kb-oversikten


Gjest Heljar Westlie
 Del

Recommended Posts

Gjest Heljar Westlie

Det er mange steder 'hull' i tilgjengelige kb. Vi brukere lurer ofte på hvor disse bøkene er. Som eks Biri i Oppland; 'hull' mellom 1790-1813. Mener å huske at det i oversikten over mikrokort sto at disse var ødelagt i brann. Jeg vet forresten at disse ble det.Hva om det hadde stått i oversikten, uten link: Biri 1790-1813 (bøkene ødelagt i brann)Det er mange slike 'hull' og en opplysning om årsaken vil spare oss ikke lokalkjente for mye grubling og spørringer i div fora.Vil Arkivverket gjøre noe med dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Slik brukergrensesnittet er programmert, består utvalgslistene av de postene i vår metadatabase som matcher brukerens utvalgskriterier. Metadatabasen består av én post pr kilde (protokoll, bok, pakke etc.). For at en kilde skal komme med i utvalgslistene, er det også en forutsetning at minst ett bilde er indeksert opp mot denne kilden.For å få til det du foreslår, må vi altså legge om hele systemet, og det kommer vi ikke til å gjøre. Brukerne må nøye seg med å orientere seg i våre kataloger (via sognehistorikken eller - i den grad kirkebøkene er registrert - i Felleskatalogen).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.