Gå til innhold
Arkivverket

[#78272] Hvem var foreldre til Martinus Jørgensen bosatt Borge i Lofoten 1855


Gjest Anne J  Engmo
 Del

Recommended Posts

Gjest Anne J  Engmo

Leter etter fødested,fødselsår og foreldre til Martinus Jørgense Høines,som ble far til en gutt i 1855 i Borge [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=2635&idx_id=2635&uid=ny&idx_side=-58>Lenke Sønnen ble oppfostret i Bø Lenke men det er ingen flere opplysninger om faren ved konfirmasjonen heller. Finner en Martinus Jørgensen som kanskje passer med alder,i Kvæfjord 1865

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne J  Engmo

Hei. Ikke usannsynlig kandidat han i Trondenes,var jo ikke sjelden de bare brukte mellomnavnet i kirkebøkene! Denne karen bør sjekkes om han har vært i Lofoten en periode,takk skal du ha foreløpig !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eva Tomter

I kirkeboken for Trondenes 1845-1855 finner vi vielse av par nr 18, Enkemann Marthinus Kristian Jørgensen 36 år (f. ca 1817) og Erikka Baardsdatter. Martinus kom fra Dveberg, Storhaug. Det kan jo være Dveberg i Lofoten? Far het Jørgen Olsen. Permanent sidelenke: Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne J  Engmo

Takk skal du ha Eva,flott at det er flere som prøver å hjelpe !Men den karen som bor i Kvæfjord 1865 er sjekket ut som usannsynlig. Han ble gift første gang i 1843,kona døde og så ble han gift i 1855.Da er det usannsynlig at han betegnes som ungkar i 1855,når Jørgen blir født. Heller mer til at det er han som kom fra Trondenes (3),og etterhvert ble bosatt Evenes,han giftet seg 1. gang i 1855,så da ville han jo vært ungkar 1854-1855.Men så er det å finne om han har vært i Lofoten? Ps.Dverberg hører til Sortland :))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.