Gå til innhold
Arkivverket

[#78388] Johan Eriksen Madsö i Gyssund og Åfjord


Gjest Björn Kämpe
 Del

Recommended Posts

Gjest Björn Kämpe

Hej! Jag söker ursprung till Johan Madsö f 1759 och död 1851 på Madsö. det har antytts att han kunde komma från Björnör, Roan men detta har ej bekräftats. Likaså hans hustru Marta Jacobsdatter (1754--1831) och hennes mor Kirsten Nilsdatter f 1719? Någon som har forskat mer kring denna familjs ursprung??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Halvor Aaby

I følge Bjørnørfolket V,s 675, var Johan sønn til Erik Olsen og Boel Einarsdatter Sørgård. Erik var sønn til Ole Johansen og Anne Eriksdatter Sundskjør. Kirsten Nilsdatter var datter til Marit Benjaminsd. og Nils Klausen Guttelvik (Bjørnørfolket V, s 212). Kirsten ble gift med Jakob Nilsen Nordgård og ble mor til bl.a. Marta Jakobsdatter som kom til Madsøya. Sørgård og Nordgård er på Linesøya, Guttelvik på Stokkøya, alt i tidligere Stoksund kommune som var en del av gamle Bjørnør prestegjeld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Björn Kämpe

Halvor! Fantastiskt! Jag har frågat ett antal gånger tidigare men ingen har svarat! Detta verkar ju högst sannolikt. Tack för hjälpen, Björn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.