Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ellinor Simensen

[#78550] Christopher Halvorsen/Gjertrud Helliksdatter fra Flesberg/Eiker

Recommended Posts

Gjest Ellinor Simensen

Christopher Halvorsen og Gjertrud Helliksdatter ble begge født i Lyngdal i Numedal. De flyttet til Eiker i 1828 med barna Ingeborg og Hellik. På Eiker fikk de sønnen Halvor, født på Voldstad i 1830 og datteren Anne, født på Skjelbred i Fiskum i 1833. Har ikke klart å finne ut når Christopher og Gjertrud døde. Noen som kan hjelpe med dette?Mvh Ellinor

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Siw Sværholdt

Vet du når de ble født?Mvh Siw

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ellinor Simensen

Christopher Halvorsen ble født på Aasleggen i Flesberg i 1795; døpt 9 August 1795. Gjertrud Helliksdatter ble født på Nedre Gravningsbrekke i Flesberg i 1792. De flyttet til Eiker med sine to eldste barn i 1828. Hvor de ble av etter at de fikk sitt siste barn i 1833, har jeg ikke klart å finne ut av, men de finnes ikke i folketellingene for 1865 verken for Eiker, Flesberg eller Kongsberg. Dette tyder på at de døde engang mellom 1833 og 1865, men hvor?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.