Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Adam Nilsen

[#78566] Tydehjelp, Råde, 1746

Recommended Posts

Gjest Adam Nilsen

Hei alle sammen,I kirkeboka for Råde 1707-1762, første par i første kolonne på høyre side er Anders Andersen og Kirsti Tostensdatter.LenkeFølgende hennes navn er noen ord som jeg ikke kan tyde. Det ser ut som mer enn de vanlige ord om at paret ikke er i slekt med hverandre. Men jeg kan tyde de siste ordene: '_____ hos Svend Sogn vare Gunder Andersen Hougesteen og Anders Joensen Grimstad.'Er de noen som kan hjelpe meg til å forstå resten av disse ordene?Takk.Med vennlig hilsen, Adam i San Francisco

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Aud Sandbu

1746 Trolovede og copulereded. 3 Jan, Anders Andersen, Enckemand troloved med Pig-gen Kirstie Tostensdaatter.Caut, 1 Hinder af Slegtskab, 2 skif-tets mangel formedelst alde-lis intet var at skifte, 3 at de haverHaab til en Pladz som de kan le-ve af hos Svend Sogn, vare:Gunder Andersen Hougesteenog Anders Joensen Grimstad.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.