Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars Løberg

[#78746] Pernille Olsdatter fra Åsnes i Solør

Recommended Posts

Gjest Lars Løberg

Tjenestejenta Pernille Olsdatter på Fladhagen gifter seg 24/10 1865 med Per Halvorsen Tøråsen i Trysil. [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?show=223&uid=135940&urnread_imagesize=full&hode=nei&ls=1>Lenke Hun oppgis da å være 36 år, født i Åsnes i Solør og at farens navn er Ole Pedersen Onsmoen.En måned senere får de datteren Anne Beate. LenkePernille kom til Trysil våren 1853, men er først registrert innflyttet 1855, 26 år gammel. LenkeKirkeboka for Hof gir et par kandidater til hvem Pernille kan være:1) født 30/4-29, datter av Ole Persen og Anne Gundersdatter Sjøli. Foreldrene er på Østbyberget i 1865.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Tonby

Pernille Olsdtr Ousmoen konfirmant nr 6 Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars Løberg

Flott. Da har vi bekreftelsen på at det er kandidatpar nr 2 som er foreldrene - sjøl om navneoppkallinga indikerte par nr 1. Stor takk for hjelpa!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.