Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#78773] Dødsfall Fana (Straumsgrend?)

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

VALAKER, Olaf, fødd i Hafslo 8.11.1881, skal ifølgje gravstøtta på Solheim kyrkjegard vera avliden 29.9.1943. Han var i 1934 busett på Straume i Fana og er rimelegvis avliden der?VALAKER, Juliane Petrine, fødd i Øksnes 25.12.1875, skal ifølgje gravstøtta på Solheim kyrkjegard vera avlidi 9.6.1957.NONÅS, Normann, fødd 18.3.1907 (uvisst kvar), døydde 27.10.1967, truleg busett i Stokkedalen på Søreidgrend.Olaf og Juliane var mann og kone, Normann var svigerson deira.Er det mogeleg, utifrå kyrkjebøker eller klokkarbøker frå Birkeland (eller Storetveit?) - eventueklt gfjennom dødsmeldingar, å få greie på:* Yrkesnemning for Olaf, Juliane og Normann?* Fødestaden til Normann Nonås? Hadde han fleire namn? Kven var far hans?* Dødsstad for Olaf, Juliane og Normann?* Er det mogeleg å seia kva år Olaf og Juliane flytte frå Bergen til Fana?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Olaf V. var fhv. skomaker, og døde i Straumsgrend. Enken Juliane Petrine var 'Enke, husmor', og døde på Straume.Normann Nonås var født i Bergen, giftet seg som instrumentmaker i St. Olav 31. desember 1934, som sønn av kullarbeider Nils Johan Nilsen, og han bodde i Straumsgrend som 'fhv. løytnant' da han døde.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Yngve for nyttige og gode opplysningar!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.