Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Svein Tislevoll

[#78803] Umulig å legge inn bilder på sidene her

Recommended Posts

Gjest Svein Tislevoll

Hvorfor er det umulig å legge inn bilder på sidene her ? bildene blir borte eller det viser kun en liten firkant med noe rødt og blått i.V.h. Svein

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Test.

bilete9500.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Dette fungerte etter intensjonen. Jeg bladde fram et bilde (merk at formatet må være jpg eller gif) med knappen 'Velg' nederst i boksen 'Lag nytt innlegg i debatten ...'. Deretter var det bare å klikke 'Legg innlegget på plass'.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Tislevoll

Hei Kristian, takk.Har gjort det nett slik, prøvd med og uten sandboks, men kom ikkje inn. Er det noko med skript eller innstillinger på min maskin som ikkje er rett ?V.h. Svein

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Min IT-kompetanse strekker seg dessverre ikke langt nok til vurdere hva som kan være galt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Tislevoll

Ikke min heller, får høre med en bror eller noen senere.V.h. Svein

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Tislevoll

Går heller ikke an å søke i 'alle basar' oppe, da står det at nettleseren ikke kan koble til, det skjedde plutselig. Både i Google og Exsplorer. Men skanna kirkebøker går bra.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.