Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Aase R Sæther

[#78861] Lenke-rot i Gloppen?

Recommended Posts

Gjest Aase R Sæther

Eg har lagt inn lenker til nokså mange dåpshandlingar i Gloppen i slektsprogrammet mitt, men oppdagar no at der er noko feil. Er det gjort endringar i lenkene? Følgjande lenke skulle vise til ei dåpshandling i 1722, men eg kjem til eit mykje seinare årstal Lenke Det same har skjedd om eg prøver fleire andre lenker frå same tida.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Hei!Det er ikke gjort noen endringer i lenkene. Lenka di inneholder leddet kildeid=11426, og denne kildeid'en har alltid tilhørt Gloppen A4 (1758-1784).Gloppen A2 (1712-1735) har kildeid=11424, og hvis du erstatter 11426 i lenka di med 11424, kommer du til handlinger i 1722.Jeg tror feilen kan skyldes at du har hatt to vinduer eller faner med kirkebøker oppe samtidig, den gangen du registrerte dåpen i slektsprogrammet ditt. Det virker som om feltet med permanent sidelenke da får problemer med å holde de forskjellige kildeid'ene fra hverandre.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Aase R Sæther

Takk for forklaring - eg kan ikkje hugse om det var slik, men det er vel ikkje usannsynleg. Så er det berre å håpe at det ikkje er mange registreringar det gjeld.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.