Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Fredrik Andersen

[#79002] Anders F. Johannessens barn og etterkommere?

Recommended Posts

Gjest Fredrik Andersen

Prøver å finne fødselsdato på Skomaker Anders Fritiof Johannesson, f: 1862 Sverige og kone Marte Marie Hansdatter. Ifølge tellingen i 1900 bodd familien på Grunerløkka. Her har de barna Hans Ingvald f. 1889 i Halden, Karl Kristian f: 1892 i Berg, Johannes Marinius f: 1895 i Berg og Hulda Kristie f: 1897 i Berg.Har prøvd å finne dem, men har ikke lykkes, familien fikk også flere barn, Olaf, Ingeborg og Agnes, som alle er født i Oslo.Kan noen hjelpe.Mvh Fredrik Andersen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørg Hukkelberg

Innflytting til Norge[url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=12&filnamn=If01001812&gardpostnr=5191&personpostnr=5191&merk=5191#ovre>Lenkeft 1900LenkeSer ut som de er dissentereNr 26 her er Marte MarieKildeinformasjon: Østfold fylke, Berg, Ministerialbok nr. I 5 (1861-1877), Fødte og døpte 1863, side 19. Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tor Weidling

Hei FredrikBlar du deg rundt omkring Bjørgs henvisning til Innflytting til Norge, finner du en hel familie, med skomaker Johannes Karlson f. 1836 som overhode.Familien finner du igjen i FT 1885 Fr.hald (men med mye rart ang. barnas fødested). Om Johannes sies det at fødested er Dalsskog, om kona Kristine sies det at fødested er Åmål. Alle er oppført med etternavn Karlsen. Lenke Hilsen Tor

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Fredrik Andersen

Alt dette har jeg funnet allerede på sett og hvis og har my informasjon om slekten og forfedrene i Sverige, det eneste er barna til Anders og Marte Marie. Tror den nye tellingen i 1910 kan hjelpe:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.