Gå til innhold
Arkivverket

[#79057] Hvordan lage Lenke i debattforumet?


Gjest Berit Carlsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Heidi Tofterå Slettemoen

Når du limer inn nettadressen fra adressefeltet i browseren din, opprettes lenken automatisk. Prøv deg frem her i tråden, så ser du om det blir riktig når du får opp forhåndsvisning av innlegget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Samuel Halvorsen

1. Sjå heilt oppe på skjermen din, der står det adressa til Digitalarkivet, http osv...2.'kjør' pila opp i det feltet.3. trykk ned venstre musetast medan du er inne i det feltet med pila.4. då vert feltet blått.5.trykk på den tasten som står 'Ctrl'(heilt nede til venstre) og på c, på same tid.6. så går du til der du vil laga lenken, då trykkjer du på 'Ctrl' og v på same tid, no har du laga ein lenke. Mvh.Jan S

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
  • 1 måned senere...
Gjest Kristian Hunskaar

Unni, når du lager kirkeboklenker, må du passe på ikke å bruke URLen i nettleserens adressefelt, da dette kun er ei midlertidlig som 'dør' etter 30 minutter. Du må bruke en av de permanente lenkene som du finner i feltet for kildeinformasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

En ting som forundrer meg, er at hvis det legges inn bilder, er gjerne de lagt inn slik at de er 'kjempestore' og når man klikker på 'Klikk for å sjå biletet i original storleik' er resultatet ofte et mindre format.Burde det ikke være motsatt; at de som vi ha større formater 'klikker' mens vi andre får en 'normal' presentasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.