Gå til innhold
Arkivverket
Gjest kjell stafseth

[#79067] Peternille Johansdatter i Molde/Bolsø eller omegn.

Recommended Posts

Gjest kjell stafseth

Peternille Johansdatter Bergsgjerdet giftet seg i 1816 med Søren Olsen Romuld. Det er sannsynlig at det er henne vi finner som tjener på Strande ved FT 1801. Kan ikke finne henne døpt i Bolsø. Er det noen som har opplysninger om hvor hun var født og hvem foreldrene var.hilsen Kjell Stafseth Ålesund

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Dette er nok et blindspor, men jeg finner denne Peternella Johanesdatter døpt i Leka 22. juni 1788 - Nord-Trøndelag fylke, Leka i Nærøy, Ministerialbok nr. 788A01 (1710-1805), Kronologisk liste 1788, uten sidenr. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=16481&idx_id=16481&uid=ny&idx_side=-277>Lenke Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest kjell stafseth

Takker Grethe for svar. Det er mulig det er henne og at familien har flyttet til Bolsø. Hun er ved FT 1801 oppgitt å være 14 år,- d.v.s. at hun er født i 1787. Men det er sikkert noen som der ute som har forsket på familier i Bolsø og som vet noe om hennes familie.Kjell S.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.