Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Harald L. Bakke

[#79142] Johannes Marcus Mikkelsen Gruben og k. Dorthea

Recommended Posts

Gjest Harald L. Bakke

Eg ynskjer fleire opplysningar om denne familien[url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=f00301&personpostnr=112594&merk=112594>LenkeJohannes Markus Mikkelsen Gruben f. på Nedregruben i Rana 12.12.1859 og kona Dorthea f. i Nannestad 1870 og borna deira alle f. i Kristiania:Aslaug Marie f. 1889 Berliot f. 1891 Ingrid f. 1894Dei budde ved FT-1900 på Akershus Festning.- Johannes var vaktmeister på Akershus Landsfængsel.- kvar var det naturleg at borna vart døypte?- fekk dei fleire born ?- kvar var foreldra gifte ?Er også interessert i meir opplysningar om borna.Truleg Johannes som er begraven her: http://www.disnorge.no/gravminner/global1.phpog truleg er detDorthea som er begraven her:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Harald L. Bakke

Berit: Det var gravene til Johannes og Dorthea eg hadde lenka til i (1) så dei hadde eg funne!Det ser imidlertid ikkje ut til at lenkene virkar korkje for meg eller deg idag.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.