Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#79260] Dødsmelding Bergen 1939 (Hansen)

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Laurenze Torstensen Hansen døydde i Bergen 11.6.1939 (pag. 227)* Er det mogeleg å få greie på ervingane hennar?* Kva yrkestitel hadde Laurenze ved dødsfallet?* Laurenze var gift med Hans Olai Hansen; finst det opplysningar om dato og stad for dødsfallet hans?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

* Er det mogeleg å få greie på ervingane hennar? Enkemann Hans Olai Hansen, barn Thorvald H., Solveig Teigland, Henry Hansen, Bernhard H., Lyngbø, Anny Monsen, Laksevåg og Egil Hansen.* Kva yrkestitel hadde Laurenze ved dødsfallet? Bakers hustru.* Laurenze var gift med Hans Olai Hansen; finst det opplysningar om dato og stad for dødsfallet hans? Han var i live da konen døde. Det står ikke nærmere opplysninger i protokollen under konens dødsfall.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Yngve for nyttige opplysningar!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.