Gå til innhold
Arkivverket

[#79377] Birthe Olsdatter Nordlie, Nord Odal. Hjelp til tyding


Gjest Truls Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Truls Olsen

Kan noen hjelpe meg å tyde den øvrige informasjonen her (Nr. 24)?Lenke' Birthe Olsdatter Nordlie. Foreldre: Ole Pedersen og Marthe Danielsdatter, ?? Født 26.september 1812.... ?? '

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Werner Vesterås

Det er mange som deg, som limer inn ugyldige lenker til kirkeboksider, i debattene i brukerforumet.Men hva har jeg gjort feil, tenker du vel? Du kan trøste deg med at du i utgangspunktet gjorde alt riktig. Du kopierte adressen fra adresselinja i nettleseren din, og limte den inn i innlegget ditt. Dette ville fungert for 99% av alle andre typer internett-adresser.Men ikke for digitalarkivets kirkebøker, dessverre. Der er adressen som til enhver tid er i adresselinja bare gyldig i mer enn en halvtime eller så.Derfor er det to begreper du bør kjenne til, nemlig permanent sidelenke, og permanent bildelenke. Disse får du frem ved å velge 'Øverst', eller 'Nederst' i nedtrekkslista til høyre for teksten 'Bildeinformasjon', i det blå feltet, helt oppe på siden når du er inne i kirkebøkene. Standard er altså 'Ingen'.Forskjellen på permanent sidelenke og permanent bildelenke, er at førstnevnte gir en lenke som går til en side som viser ønsket kirkebokside, og i tillegg gir mulighet til å bla frem og tilbake. Permanent bildelenke gir en lenke som kun viser selve bildet av kirkeboksiden.God sommer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Truls Olsen

Hei Werner. Lett å gjøre feil der, ja. Men i dette tilfellet kopierte jeg riktig link. Tror rett og slett det var noe galt med den permanente sidelenken i dette tilfellet....Forsøker igjen med den permanente sidelenken her:Permanent sidelenke: LenkeGod sommer til deg også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Else B. Rustad

Konfirmanten: Birthe Olsdatter NordlieForeldre: Ole Pedersen og Marthe Danielsdatter, sammestedsAlder: Født 26d Septbr. 1812; daabsdag er ikke fundet, men attest. af FadderneKunnskap mm: af maadelige Kundskaber, og upaaklagelig OpførselVaksinasjon: Vacc. efterseeet og befundet ægte, af Hamer(eller Hansen?)Mvh Else B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.