Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Litta Olsen

[#79390] Kilder dødsfall Stavanger 1900-1910 ?

Recommended Posts

Gjest Litta Olsen

HeiJeg søker etter dødsfallet til Carl Gustav Mikalsen, som i 1900 bodde i Løvdalsgate Mtr.nr. 23, Stavanger. Han døde engang før 1910 og nå lurer jeg på hvilken kirke som er mest sannsynlig at han hørte til ? Hans barn er døpt i Haaland, men hans død finner jeg ikke der.Hvorfor er der for øvrigt i Bergen mange flere digitale kilder enn i f.eks. Stavanger ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Ikke funnet noe dødsfall i Haaland eller St.Petri og St.Johannes.Mulig en av grunnene til at det er så mange kilder fra Bergen er at det er veldig mange ildsjeler ang. slekt og historie i Bergen/Hordaland,og så ligger jo DA der.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Litta Olsen

Hei BeritJeg fant, jeg fant ! Domkirken! Den vil jeg helst ta til sist, for der er så mange sider..........Stakkaren falt ned fra bryggen og druknet 2. januar 1903 og ble først funnet 9. mars:Kildeinformasjon: Rogaland fylke, Domkirken i Stavanger, Ministerialbok nr. A 31 (1896-1917), Døde og begravede 1903, side 78. Permanent sidelenke: LenkeHan ble kun 38 år.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.