Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kenneth Bratland

[#79431] Ole Aslaksen Mosby og kona Johanna Gudmundsdtr. i Oddernes, Lillesand og Årdal

Recommended Posts

Gjest Kenneth Bratland

Ole Aslaksen Mosby f. 1860 i Oddernes giftet seg i 1894 med Johanna Gudmundsdatter f. 1860 i Årstad / Salhus i Hamre (Hammer). I 1900 bodde de på Mosby i Oddernes. Ved skiftet etter Johannas far i 1913 bodde hun i Lillesand og ved skiftet etter moren i 1915 bodde hun på Årdal ved Kristiansand. Det jeg er på jakt etter er dødsårene til Ole og Johanna. Kanskje det finnes noen bygdebøker som kan hjelpe meg med det? Problemet er at jeg ikke er så godt kjent geografisk i Agder fylkene. Håper noen kan hjelpe meg.Mvh.Kenneth Bratland

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ketil Harbek

Du vet det kanskje alt, men far til Ole Aslaksen, Aslak Sørensen, bodde på Mosby og døde der hos sønnen 29.01.1903: Lenke (nr. 3).Var Johanna enke i 1913/15? (Kanskje derfor hun flytter?) Da er det mest nærliggende først å lete etter Ole under dødsfall i Oddernes 1897-1911 og videre.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kenneth Bratland

Det står ikke noe om hun var enke.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.