Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Inger Eik

[#79556] Født i Bergen, døpt i Trondheim 5 år seinere

Recommended Posts

Gjest Inger Eik

Spørsmålet mitt har sammenheng med dette, postet i Brukerforum:79532: Ukjent dame i Bergen, en skikkelig nøttHvor kan man lete etter en fødselsregistrering til et barn som ikke blir døpt?Det dreier seg om en fødsel 11.9.1902, navnet til barnet er Haldis Gunhild, mors fornavn Gurine. Etternavnet vites ikke sikkert. Farens navn er Einar Gundersen, som ikke var gift med Gurine og heller ikke bodde i Bergen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Jeg har sjekket protokollene fra Fødselsstiftelsen, men fant ikke noen der som synes å stemme med opplysningene.Fra 1902 gikk det fødselsmeldinger til det som ble Bergen helseråd, og disse meldingene ligger nå i Bergen byarkiv. Der er det håp om at det ligger en melding også om denne fødselen, og den meldingen skal gi opplysninger om mor, adresse m.m.Bergen byarkiv: https://www.bergen.kommune.no/omkommunen/avdelinger/bergen-byarkiv

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Inger Eik

Takk for svaret. Jeg har sendt mail til byarkivet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.