Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Hans Myhre

[#79849] trenger litt lesehjelp her

Recommended Posts

Gjest Hans Myhre
Lenke på høyre side nedenfor 8 i margen (8. april) begravet pigebarn Marie Elisabeth fra ??? 13 uger ? ? døde i et ? Lunder. foreldrene Peder Johanesen og Karen Pedersdatter fra Ringsager....??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Minken

begravet Pigebarn Marie Elisabeth fra Glass-Wærket 13 Uger gammel,hvor hun døde i et Besøg med hendes Foreldre Peder Johanesen Myhra og hustru Karen Pedersdatter fra Ringsager Præstegield.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Hans Myhre

Takk for den, foreldrene fikk en til i Gran i 1811 som ekte men ikke gift før i 1812 og da var han hesteskjærer fra Ringsaker. Da står det ikke enkemann på han noe det burde gjort. Maria Elisabet er oppkalt etter hans første kone Maria Elisabeth Pedersdatter. Gift hvor?De fikk barna: Magdalena Sophie 1802 i Vegaardshei (Gjerstad), Juliane Maria på Toten i 1806 (da var faren glasshandler fra Gausdal) Anne Cathrine 1808 i Hurdal. Hvor døde så Maria Elisabeth Pedersdatter?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.