Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Per Harald Fjellheim

[#79880] Database med portrett fotografier

Recommended Posts

Gjest Per Harald Fjellheim

Viser til tema 76427: Hvem er den tidligst fødte nordmann som er fotografisk avbildet?Ett tankespinn vedrørende portrett fotografier:Hva om Digitalarkivet lagde en enkel database hvor alle som ønsket kunne laste inn gamle fotoportretter, med noen enkle regler. Eks: bildet må være eldre enn hundre år. Det må være ett minimum at man kjenner navnet på personen man legger inn og området (fylket) vedkommende kom fra.Basen må være til fri bruk for alle.MVH Per Harald Fjellheim

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Leif Salicath

Digitalmuseet har en stor samling gamle bilder og foto hvor du kan søke, se http://www.digitalmuseum.no/info/searchhelpHer har jeg funnet en mengde slektninger og jeg tror det er mulig å sende inn og få registrert gamle bilder/foto der. Ihvertfall ligger det samlinger innsendt fra private der fra før.Temaet har vært drøftet på Webdebatt også tidligere. Søk på bilder (eks. 74005, 48175, 51721 osv).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.