Gå til innhold
Arkivverket

[#80045] Fotografen Berg & Berg


Gjest Jan Erik Winjor
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Erik Winjor

Dette bilde kommer fra min oldemor.Det er antydet at hun bodde en stund (rundt år 1900) hos sin tante, på en gard som hete Hom på Ø.Toten.Hennes tante het Julie og var gift med en Ole Pedersen. Ser at fotografiet er tatt av Berg & Berg,er det noen som vet når det firmaet virket? Har en følelse av at bilde er av Julie og hennes barn,men hvor er mannen hennes ? Var hun enke?

bilete9875.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Erik Winjor

Takk for det Lars Ove. Da regner jeg med at bilde er tatt 1900-1910.Ser at Toten museum har bilder fra Berg & Berg. Skal linke dette innlegget til Toten,kansje det er hjelp å få der. Ser ut som Julie ble enke i 1900,det kan være derfor hun ikke har mannen med på bilde men hvem er barna ? Mvh. Jan Erik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eva Tomter

Julie hadde en sønn på ca 18 år i 1900, selv var hun 47. Synes damen på bildet virker mye yngre og at barna ligner på henne. Skulle bildet være tatt 1900-1910 ville Julie vært mellom 47 og 57 år gammel. Hva het oldemor og når ble hun født?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.