Gå til innhold
Arkivverket

[#80262] Feil ved søk i alle databaser


Gjest Britt Rahman
 Del

Recommended Posts

Gjest Britt Rahman

Ved søk i 'Alle databaser' etter Albert (søk=Alb) Lorentsen (søk=Lor), f. 1858-1861, får jeg opp 4 treff, nemlig i Oslo, Hamar, Værøy og Alta.Treffene i Oslo og Hamar er feil person, mens i Værøy og Alta er det rett person, men feil stedsnavn. Treffet for 1865-telling for 1857 Værø skal være FT 1865 for 1836 Rødøy, og treffet for 1875-telling for 2012 Alta skal være FT 1875 for 1836 Rødøy.Stedsnavnene blir jo i oversikten her svært misvisende og gir stor mulighet for at den som søker ikke går videre med å søke selve FT.Hvorfor er det blitt feil stedsnavn her, og kan dette rettes opp?Mvh Britt Rahman

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Vi er klar over den feilen. Den har dessverre vart gjennom hele sommeren da vi fikk serverproblemer. Nå er serverne fikset, men vi er avhengig av systemhjelp for å få det globale søket til å fungere slik det skal. Det er usikkert når vi får dette på plass dessverre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Anette Skogseth Clausen

Nå er feilen i Søk i alle basar rettet og kildebenevnelsene i trefflisten skal være korrekt.Gi beskjed om det dukker opp feil.Vi takker for tålmodigheten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.