Gå til innhold
Arkivverket

[#80281] Peter Andreasen, f.c. 1788, på Brateid i Beitastad i N. Trøndelag i 1801.


Gjest Alv Edvardsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Alv Edvardsen

Hei. - Er det noen som kjenner til Peter Andreasen, f. omkr. 1788, 'dreng' på Brateid i Beitstad, N. Trøndelag i 1801 ? - Senere bos. på Sand u. Vennie, Ytterøy. - J.fr. tema 80185. -- M.v.h. Alv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alv Edvardsen

Hei og takk skal du ha. -- Denne Peter Andreseen, 'dreng' på Brateid skulle være f.c. 1788. --Er det noen som er såpass lokalkjent at de kan si hvilken kirkebok det var naturlig å søke i for evt. å finne dåpen ca. 1788 ? -- Man får vel i utgangspunktet formode at han kanskje var fra 'nabolaget' til Brateid i Beitstad. -- M.v.h. Alv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eldbjørg Lyngstad

Gården Bratreit tilhører Beitstad prestegjeld. Jeg har sett som snarest på døpte i Beitstad for årene 1787 og 1788 uten å finne ham. Skal se litt mer senere. Han kan jo godt være fra et annet prestegjeld. Gården der Peter Andreasen var dreng, er omtalt i Malmboka s. 75 - 80. Han var fortsatt på Bratreit da han ble konfirmert (tema 80185).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.