Gå til innhold
Arkivverket

[#80308] Peter Leuch Tandberg f ca 1747.


Gjest Roy Kåsa
 Del

Recommended Posts

Gjest Roy Kåsa

Peter var gift med Elisabeth Knoph. Han var Ritmester og i 1801 bosatt på Tollersrud i Oppland. Kjenner noen til dette paret? En sønn Christian Otto har jeg, men ikke noe mer.Han ble gift 1822 i Sigdal med Charlotte Amalie Prydz. Alt mottas med takk!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Hei!Hvis du går inn på nettsidene til Norsk Slektshistorisk forening, finner du Ovenstads militærbiografi som e-bok. I bind to har jeg funnet en del biografiske opplysninger om Peter Leuch Tandberg. Her er lenken til biografien:LenkeHåper det funker.Grethe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Peter og Elisabeth ble gift i Ringsaker 16.5.1799 - se høyre side, nesten nederst - Hedmark fylke, Ringsaker, Ministerialbok nr. 4 (1799-1814), Døde og begravede 1811, Ekteviede 1799, side 152. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=9072&idx_id=9072&uid=ny&idx_side=-158>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.