Gå til innhold
Arkivverket

[#80441] Ringsaker: Fredrik Tørud g.m. Marte Pedersdtr. østre Mustad 1810-


Gjest Geir Thorud
 Del

Recommended Posts

Gjest Geir Thorud

Fredrik Tørud g.m. Marte Pedersdtr. østre Mustad (Vardal) 1810- Søker vielsesår, fødselsår, fødested for Fredrik og dødsår for begge. Ser ikke ut som de ble viet i Vardal.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Else Kari U.Vilhelmsen

Du har ikke noe farsnavn på denne Fredrik Tørud ? Den eneste Fredrik på Tørud 1801 er Fredrik Eriksen Tørud sønn av Erik Olsen og Kirsti Fredriksdtr Tørud, men han gifter seg med ei anna dame i 1815 nederst venstre side Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kirsti Rye

Marte Pedersdatter Mustad, 29 år, melder flytting til Ringsager 1 nov 1839. Er det denne dama du leter etter?Kildeinformasjon: Oppland fylke, Vardal, Ministerialbok nr. 5 (1831-1853), Inn- og utflyttede 1840, side 316. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=8948&idx_id=8948&uid=ny&idx_side=-279>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Thorud

Kjempebra, noen foretrekker sønnen i stedet for faren. (Fritt etter den om mora og dattera) Martes far ved vielsen stemmer. Da kan vi rette nok en feil i bygdeboka for Vardal.Takk skal du ha!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hans Myhre

Så det var slik det hang sammen. Even Fredriksen, Tørud, ikke Fredrik Tørud. Denne Even f. 5/6 dpt. 16/6-1816 Tørud, Ringsaker.Foreldre:Fredrik Erichsen og Agnete Hansdatter. Søsken: Berte, Hans, Kirsti, Børre og Hans. En ser at Even Fredriksen,Tørud, gaardmandssøn reiste til Vardal 27/10-1838 for at der giftes.Finner ikke noe dødsfall på han i Ringsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ole Kristian Sveen

Enkemann Even Fredriksen Tørud gift 2g. 29/3-1847 med pige Mari olsdtr. Fossum. F.1/11 dpt.14/11-1824.Foreldre:Ole Gulbrandsen og Marte Gulliksdtr. Fossum i Bergsfj.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.