Gå til innhold
Arkivverket

[#80625] Hjelp til tyding kirkebok Vågå 1739-1810


Gjest Unni Holt
 Del

Recommended Posts

Gjest Tore S. Falch

Jeg finner ingen Anne Torgersdatter på siden du lenker til.(Tips: Bruk permanent sidelenke, ikke bildelenke. Da kan man man bla frem og tilbake i boken for å sammenligne skrift osv.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore S. Falch

Men legg merke til at barnet i innførselen som Hans Myhre transkriberte, heter Ole, ikke Anne - og denne dåpen fant sted i 1783, ikke 1782.Var det virkelig denne innførselen du spurte om - eller lenket du til feil side?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore S. Falch

Det ble nok feil igjen. Jeg har en mistanke om at det er denne innførselen du spør om - se den tredje dåpsinnførselen i venstre kolonne på fol.79b her Lenke (Oppland fylke, Vågå, Ministerialbok nr. 1 (1739-1810), Fødte og døpte 1783, side 80).(- Og der fikk du enda en god grunn til å bruke sidelenke, ikke bildelenke - her hadde det vært mye lettere å kunne bla tilbake til foregående side i kirkeboken.)Det står ''Torger Klevmellems Pb Anne. Fad. Engebret Simenss, Siver Hanss, Brit Holtet[?], Imbjør [..?]stuen, Ingri Kleverud[?]''.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.