Gå til innhold
Arkivverket

[#81089] HANS PAULSEN född 1808


Gjest Anita Kristersson
 Del

Recommended Posts

Gjest Anita Kristersson

Hans sønn, var Peter H. Paulsen født i 1827 i Frederiksstad. Jeg kan ikke finne hans mor og far här på nätet. Har ellers fått beskjed om at Hans Paulsen skal være far til Peter H. Er det mulig at Hans P har vært gift to ganger? Det er andre barn jeg har sett. Takknemlig for hjelp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ann-Mary Engum
Gjest Anita Kristersson

Tack så jättemycket för hjälpen. Tyvärr kan jag inte läsa i kirkeböckerna mer än att det står Kristine Stenersdatter, men såg något om uegte barn kan det vara så?Hoppas jag blir bättre på norsk med tiden. Min far var född i Kristiania och Peter Paulsen var hans farfar. Jag är mycket tacksam för hjälp som jag får. Står gärna till tjänst om ni har frågor i Sverige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ann-Mary Engum

Han var uekte barn,for foreldrene ble jo gift først etter at han ble født. Syns det står: Moderen ugift qvindemenneske Kirstine Stenersdatter under Bjølseth.1 leiermaal.Greier ikke å tyde det som står anmerket på faren Hans Paulsen ,men ser at det står noe om at Hans Paulsen er .....for(?) Capitain Fritzner. Håper noen andre kan greie tydingen bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anita Kristersson

Var hittar jag Hans Paulsens f 1808, far og mor? Det finns en Hans P även i Onsöy som har barn med Marte Mikkelsdatter. Det blev lite rörigt det här.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ann-Mary Engum

Hans Paulsen og Kirstine Stenersdatter fikk datteren Jacobine Sophie,født 12 mai 1839: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=364&idx_id=364&uid=ny&idx_side=-34>LenkeHun bor sammen med foreldrene Hans og Kirstine Paulsen i 1865.Hans var født i Eidsberg i 1796,ifølge tellingen: Lenke Da er det kanskje Hans vi finner som sønn av Povel Holmsen og Maria Hansdatter i Eidsberg i 1801: Lenke Dåpen til Hans,26 des 1896. (øverst på venstre side,felt 2): LenkeEn bror Mathias ble født i 1802:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kari Sandberg

Hvis dette er riktig Hans Poulsen, står det i Eidsberg gårdshistorie under Nyenga, Sø-Ultvedt, at Inf.korp. Paul Holmsen Nyengen f.1767 var g.m. Maria Hansdatter f,1775, d. 1809, og hadde barna Holm f,1791, Hans f.1796, Gunder f.1799, Matis f.1802, Paul f.1804 og Berte Maria f.1794.Paul var sønn av Holm Reiersen fra Sø-Ultvet f.1743 - d.1789, og Marte Paulsdatter fra Søtland i Trøgstad, f.ca. 1739, d.1801.Ser at Paul og Maria giftet seg i Trøgstad 1790. Som kausjonister er oppgitt Amund Ultvet og Nils Sagtmon. Marie kan være en sannsynlig datter av Hans Tronsen Sagtmoen. Han hadde en datter Maria f. 1771.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.