Gå til innhold
Arkivverket

[#81264] Borgerlig vielse i Kristiania 1917 ?


Gjest Helge Berntsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Helge Berntsen

I 1917 giftet Bjarne Sverre Einersen (f. 1890) seg med Ruth Agnes Andersen (f. 1894). Er det noen tilgjengelige kilder on-line hvor dette kan bekreftes ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oddbjørn Johannessen

Flere av de skannede kirkebøkene for Kristiania inneholder borgerlige vigsler. Vet du hvor i hovedstaden de oppholdt seg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Borgerlige vielser før 1920 er inntatt i de ordinære notarialprotokollene. Fra 1920 ble det ført egne vigselsbøker. De sistnevnte er mikrofilmet for Kristiania/Oslo, men er ennå ikke skanna og publisert. De ordinære notarialprotokollene foreligger det ingen planer om å skanne på nåværende tidspunkt.Ellers er det riktig som Oddbjørn skriver, at en del borgerlige vielser er tatt inn i de ordinære kirkebøkene.Det er selvfølgelig mulig å kontakte Statsarkivet i Oslo om denne konkrete saken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Jeg har fått opplyst fra Statsarkivet i Oslo, at det for Kristiania er ført egne vigselsprotokoller allerede fra 1892. Men det er uansett ingen vigselsprotokoller for Kristiania/Oslo som er digitalisert på nåværende tidspunkt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.