Gå til innhold
Arkivverket

[#81907] Giftermål i Bergen?


Gjest Rune Bergesen
 Del

Recommended Posts

Gjest Rune Bergesen

Solveig Eek født 1916 i Bergen, skal iflg dødsmelding til moren i 1939, være gift med en Kongsvik, er det mulig å få oppgitt når og hvor og med hvem hun ble gift med, også når brudgommen ble født og hvor han kommmer ifra og hans far. Takk Rune

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Gangdal

Har ikke funnet hun blandt gifte kvinner i Bergen. Ifølge dødsmeldingen til moren heter hun Solveig Eek og er bosatt i Kongsvik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Bergesen

Da hun gifter seg borgerlig 21/9-1940 i Bergen med Jan Solheim Johannesen , er det oppgitt at hun har vært gift før, trolig med en Finn Kongsvik, de fikk et barn Grethe Johanne født i 1936, kan statsarkivett finne noe på Folkeregisterkortet til Solveig Eek?. Takk Rune

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Trond Olav

Solveig Eek, født 14 okt 1916 - død 04 jul 1981, var gift med Johan Anfinn (Finn) Kongsvik, født 13 sep 1911 - død 23 mar 1938 ombord på skipet Leikanger utenfor Paranagua i Sør Amerika etter et fall ned i lasterommet.Han var sønn av Nils Mathias Kongsvik fra Hornindal og Johanne Kvalheim fra Manger. Datteren Grethe Johannes var født 29 jun 1936 - gift Johnsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.