Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kathe Tove Røed

[#82415] Tydehjelp Aker og Nesodden krk.

Recommended Posts

Gjest Tore S. Falch

Dåpen i Aker:''N i e l s . For: Jacob Halvorsen og Ingebor Nielsdr. fra Ormerud i Oppegaards Bøyden. Fadd. Margrethe Jonsdr., Berthe Christophersdr., Marthe Andersdr., Christopher Jonsen, Jacob Andersen Prinsdahl. NB. blev efter Begiæring døbt her, da fadderne formedelst Iiisens Usikkerhed i Fiorden ikke kunne fremkomme med barnet til Oppegaards Annex, og da Barnet efter loven ikke lengere bde [= burde?] indeholdes fra Daaben.''PS. Bruk heller permanent sidelenke - da er det lettere for de gode hjelperne og skrifttyderne å bla i bøkene for å sammenligne skrift o.s.v.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore S. Falch

Introduseringen i Nesodden:''Den 5te Junii introd. Jacob Ormeruds Hustroe Ingeborg Nielsd. hvis barn er døbt i Agers Kirke, siden ingen for Jsens skyld kunde komme til eller fra Næsodden.''

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kathe Tove Røed

Tusen takk skal du ha Tore - jeg hadde nok en viss peiling på innholdet, men skal det være så skal det være, så dette var kjempebra!! Jeg skal huske på dette med hvilke lenke som er best - er helt fersk på det, men synes det er såååå stas å få det til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.