Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Litta Olsen

[#82503] Erich og Sigri, foreldre til Lars i Lesja 1784, hvem er rett ?

Recommended Posts

Gjest Litta Olsen

I folketellingen 1801 finner vi Lars Eriksen, 16 år med sine foreldre Erick Toresen og Sigri Samuelsdatter: [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=32&filnamn=f18010512&gardpostnr=67&personpostnr=1597&merk=1597#ovre>LenkeI kirkebok for Lesja (og arkivene for Oppland) finner jeg kun en kandidat og hans foreldre heter Erik Tostensen og Sigri Larsdatter, Qveom: Kildeinformasjon: Oppland fylke, Lesja, Ministerialbok nr. 3 (1777-1819), Kronologisk liste 1784, side 188-189. Permanent sidelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Aud Sandbu

Bygdeboka for Dovre, bind 1, side 238, Kvean 9/a under Berg-Dombås sier Erik Toresen og Sigrid Larsdatter, så her er det feil i den digitale registreringa av ft-1801.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Litta Olsen

Det er vel feil flere steder, for i kirkeboken står det Tostensen og ikke Toresen.Kirkeboken er kanskje mer troverdig enn bygdeboken ? Må se om det finnes noen flere kilder for å bekrefte/avkrefte.Takk, Aud!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.