Gå til innhold
Arkivverket

[#82584] Sven Haaversen Åsebø i Hamre f ca 1730 - hans foreldre?


Gjest Signe Marie Solheim
 Del

Recommended Posts

Gjest Signe Marie Solheim

Her gifter Sven seg med Synneve Olsdatter Hiertaas. [url="http://www.digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=50&filnamn=HAMREVIG&gardpostnr=2803&merk=2803#ovre>Lenke En Haaver Åsebø dør på Åsebø i 1760, 73 år gammel.Lenke Jeg går ut fra at det kan være far til Sven. Men hvem var han? Hvor kom han fra? Og så har jeg en annen opplysning fra Mannskapsruller i Herdla skipreide. Her heter han Haaver Svensen (noe som jo passer utmerket, siden sønnen het Sven), men han er betydelig yngre nå:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Her er skifte etter Haaver Svendsen Aasebøe. Ser ut som enken het Anna Olsdatter og de hadde i alle fall en sønn som het Svend - Kildeinformasjon: Hordaland fylke, Nordhordland sorenskriveri, Skifteprotokoll A 4b , 1760-1763, Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/24073/168>http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/24073/168 Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Jeg vet ikke om dette kan være de rette, men en Haaver Svendsen Sætre i Leikanger giftet seg 20.05.1731 med Unni Olsdtr. Bårlaug. Han var født ca. 1701 og hun ca.1711.Lenke Mvh. Rune Thorstensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Her wer det skifte etter Svend Andfindsen på Sætre i Leikanger 23.01.1730. Enken heter så vidt jeg kan se Kari Enersdtr. og skiftet bekrefter at de hadde en sønn Haaver i 1730.LenkeMvh. Rune Thorstensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.