Gå til innhold
Arkivverket

[#82688] ektskap hos Bergen byfogd i 1919 hvor finner en det


Gjest Steinar Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Steinar Olsen

heihar et ekteskap registrert ingått 29/3-1919 det gjelderMaskinagent/ Lars Kristian Sivertsen Toftland f. 1881 (fra Søgne, Vest-Agder)Karen Oline Rasmussen (Garvik) (Hopland) f. 1891, fra ?Denne Karen kaller seg når hun dør for Larsen. begravel på Mjelheim, Arnabegge omtales som enke/enkemann når de får en sønn i 1918, er det noen som kjenner til de to her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørg Hukkelberg

Her er vel dåpen til Karen Oline f på Hopland, nederst på sidaKildeinformasjon: Hordaland fylke, Austrheim i Lindås, Ministerialbok nr. C 1 (1886-1896), Fødte og døpte 1891, side 32. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7035&idx_id=7035&uid=ny&idx_side=-33>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Steinar Olsen

heiFant nettop at de er notert i Birkeland kirkebok, og der står det at de er viet av bergens biskop. Regner med at de da mener domkirken.Lenke se på det øverste av de uten løpenr. under 39Steinar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.