Gå til innhold
Arkivverket

[#82850] Kommer ikke inn på 'Skanna kyrkjebøker'


Gjest Magne Nybråten
 Del

Recommended Posts

Gjest Magne Nybråten

Får følgende feilmelding:Bad GatewayThe proxy server received an invalid response from an upstream server. Apache/2.0.58 (Unix) DAV/2 PHP/5.1.4 Server at www.arkivverket.no Port 80Er dette generelt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørn Olav Haugom

Hvilken framside ligger nyhetene på? Jeg har forsøkt å lete under www.arkivverket.no, men fant ingen nyheter som fortalte noe om dette.Er det noen her inne som vet når tjenesten er tilgjengelig igjen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arne B. Kristiansen

Dette er litt pinligt..... To disker som har røket, er litt i overkant... En får bare ønske dem lykke til, og håpe at det går kort tid før vi igjen kan lete gjennom de skannede kirkebøkene , tingbøker og skiftematerialet m.m....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bent Vangli

Nå har vi byttet tre disker. Noe slikt har jeg aldri vært ute for før. En kan bare gjette på årsaker, men det har vært sprengningsarbeider i forbindelse med utbyggingen på Statsarkivet i Bergen. En begynner jo å lure på om rystelser kan ha skapt denne situasjonen.Får håpe det går bedre nå.Mvh Bent

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.