Gå til innhold
Arkivverket

[#82910] Legacy og andre slektsprogrammer


Gjest Gunn-Anita Rysjedal
 Del

Recommended Posts

Gjest Gunn-Anita Rysjedal

Vi har et spørsmål vedrørende slektsprogrammer som vi håper noen har erfaring med: Vi bruker Legacy som vi har gjort i flere år nå. Men så er det stadig et problem som dukker opp og det er: Ved oppdatering med Gedcom fil får vi ikke med bilder, histoier o.l. som vi allerede har lagt inn i programmet og ved å oppdatere mister vi det vi har av dette. Er det noen her inne som har erfaring med dette eller har et tips om et program hvor dette ikke er et problem? Mvh Gunn-Anita og Kjetil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

Generelt skulle ikke det være noe problem. Mange program har bilder som ekstrafiler og ligger ofte ikke i samme GEDCOMfil men som vedlegg. Hvilket program du har fått Gedcomen fra vil avhenge av situasjonen.Selv bruker jeg Brother's Keeper 6.4.15 og har ikke problemer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gunn-Anita Rysjedal

Har laget Gedcom fra både Legacy og fra Ancestry, det samme problemet oppstår. Mediafilene ligger som du nevner i egen mappe, men skulle da ikke være et problem å få med. Er frustrert over Legacy. Har lest en del om Brothers keeper og vurderer det, dersom du ikke har problemer med å få med alle media og annet ved gedcom-overføring. Takk for tilbakemelding.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Petter Stene

Gunn-Anita:Er litt usikker på hva problemet består i, så om du kunne beskrive det litt på forumet, så er jeg helt sikker på at noen kan bistå.Ingen mediafiler blir lagt inn i gedcom filen, der ligger bare pekere til hvor de fysisk ligger på harddisken. Vet ikke hva du mener med historier. Er det snakk om flytting av informasjon fra/til Legacy fra andre programmer, eller mellom to Legacy brukere?Generelt om du har spørsmål om Legacy, så anbefaler jeg varmt det norske brukerforumet for Legacy.Lenke: http://www.legacynorsk.com/phpBB2/index.phpMvh Petter Stene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.