Gå til innhold
Arkivverket

[#83320] Hundåla, Vefsn


Gjest Alf Einar Ulvund Johnsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Alf Einar Ulvund Johnsen

Edvard Andreas Nilsen, født 1859 og død etter 1910 gift med Oliane P, var bruker på Hundåla gård. Hans far het Nils Tanke Olsen. Sammen fikk de 6 barn; Alfred, Nikoline, Karl, Nora, Einar og Asbjørn født hhv 1886, 1887, 1892, 1897, 1898 og 1905. Tror det var Karl som overtok driften etter farens død? Er interessert i å vite hvor lenge denne ætten fortsatte på Hundåla samt finne barn av disse. Er det noen som har tilgang til bygdebok som kan gi meg disse opplysningene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Knut Skorpen

Bygdeboka som skal omhandle gardnr 1 - 32, dvs fjordbygdene og Vefsndalen, skal vere i handelen innan halvanna år. Ætta hans Edvard er nok enno i Hundåla, men det er vel ikkje skikken å leggje ut detaljinformasjon om nolevande personar her på forumet.Ellers er det som du skriv, Karl tok over etter Edvard. Karl var gift med Aasa Mørk Romstad (1892-1985), dotter av Mathea Jørgine og Johan Jørgen Romstad, Skaland i Vefsn.Yngstesonen Åsmund budde ein del år som lærar i Hundåla.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.