Gå til innhold
Arkivverket

[#83375] Läshjälp Tromsö 1837-47


Gjest annika forsberg
 Del

Recommended Posts

Gjest annika forsberg

Tack, nu har jag lärt mig att använda länkar som fungerar. Jag har en ana som heter Godolfin född i oktober 1845 i Tromsö, namnet Godolfin finns ej som släktnamn heller, jag har funderingar om det rör sig om samma namn. (I de svenska kyrkböckerna har Godolfin ofta misstolkats som andra namn)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Åse Kvitle Kristiansen

Her er Salstens avskrift av dåpen til Johan Goldevin: Navn: Johan Goldevi - død Farsnavn:Johansen Bosted: Fagernes 1845-09/10 Foreldre: Johan G. Zachariassen og Caroline C.J. Jørgensdtr (Coraline Jørgine synes jeg det står!)Her finner du Salstens avskrifter av Kirkebøker for Tromsø http://dag.salsten.info/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alvin Andreassen

Åse! Goldevin som mellomnavn ble brukt noen ganger i den aktuelle tiden i Ramfjordområdet. Men barnet ble ikke døpt 16. november, i den rubrikken står det død. Barnet som var hjemmedøpt, døde 30. oktober 1845.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.