Gå til innhold
Arkivverket

[#83542] Ole Abelbom gift med Ane Maria, brudens etternavn?


Gjest Berit Knudsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Berit Knudsen

14/11 1811. Først på 4. linje v.side. Lenke Noen som kan fortelle meg hva etternavnet til bruden er?Med det samme jeg har dette oppe. Det er vel ingen som kjenner til flere Abelbom. Jeg har en Peder Jørgensen Abelbom fca. 1733 som jeg ikke finner ut av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ann-Mary Engum

Utdrag fra lenken: A. Justin Gottfried Hoffmann, f. 1759. Han giftet seg med Anne Margrethe Jørgensen (Abelbom), gift i København, Danmark, f. 1769, (datter av Peder Jørgensen Abelbom og Ellen Mostue) d. 1853. Justin døde 1803 i Pustervig, København, Danmark.[url="http://www.pergjendem.com/?p=863>http://www.pergjendem.com/?p=863Få FS fant jeg 3 stk Abelbom i Danmark:CHATHRINA ELISABET ABELBOM LenkeJONAS LORENTZ ABELBOM LenkeLORENTZ ABELBOM

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

TAkk for innsatsen. Peder Jørgensen Abelboms voksne liv har jeg. Han var vel født ca.1733 hvor ? Justin HOffmann og Anne Magrethe har jeg full kontroll på.Mulig det tre Abelbom fra København kan være slekt. Umulig å si.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.