Gå til innhold
Arkivverket

[#83829] Anders Mathisen og Berthe Thorersdatter Rakkestad


Gjest hilde roos
 Del

Recommended Posts

Gjest hilde roos

Anders Mathisen f/døpt 17/8 1788 i Skjeberg.Han giftet seg med Berthe Thorersdatter 5/12 1838 Rakkestad.Har prøvd å finne henne født men har ikke lyktes.Hennes far heter Thorer Olsen Danstorp.Det står at hun er 40 år når hun gifter seg men er ikke sikker på om det er riktig.Hun dør 31/5 1864 Rakkestad.Da står det at hun er 60år men i dødsfallprotokollen står det 62år.Noen som vet? Mvh Hilde Roos.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Her dukker det opp ei Christine Toresdatter Danstorp blant konfirmantene i Rakkestad, men faren heter Tore Tostensen...Østfold fylke, Rakkestad, Ministerialbok nr. I 6 (1814-1824), Konfirmerte 1818, side 524-525. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=8&idx_id=8&uid=ny&idx_side=-183>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest hilde roos

Takk for hjelpen. Tror vel kanskje ikke det er henne som kofirmant.Angående vielsen så har jeg fått opplyst at de giftet seg i desember 1838 og ikke 1839 men jeg er ikke så god til å tyde skriften men det ser ut til at de giftet seg 1838? Mvh Hilde Roos.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

At de står som gift i 1839 kan ha med kirkeåret å gjøre. Kirkeåret startet gjerne på slutten av kalenderåret.Grethe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.