Gå til innhold
Arkivverket

[#83974] Tyding av skifte.


Gjest magne jensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Else B. Rustad

Det er enklere hvis du oppgir nøyaktig hvilke(n) side® disse innførslene står på.Lenken din går til sidene 283b-284a, det er ikke noen side 1 eller 3 her.Mvh Else B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnstein Rønning

Jeg finner ingen Niels Christoffersen. Men det er en avdød Niels Stephensen her som enken og barna skal ha en broderlodd etter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arne Solås

Er det ikke slik å forstå at stervboet etter Niels Christophersen Kjønøen skylder dette boet 1 RD som da blir utlagt til Johan Pytter?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest magne jensen

Jeg leser ' 1 ottrings baad med alt tilbehør -6-, så kommer Niels C. Til innlegg 6. Tendring er klart rett. Kolonnen på siden samme linje, her arver Steffens andre avdøde sønn også en jakt.Hva med hus og hjem, finner ikke dette i skiftet. Prøver å finne mer ut om disse familiene og forbindelsen (familiære ?) mellom dem. Steffen var sønn av Lars Andersen, Sørvær. Disse folkene tilhørte vel den øvre klasse i samfunnet. Flere av disse sentrale pesonene i Fleinvær døde (Skifter) i løpet av kort tid. Niels C og Christoffer Johannesen i Kjønnøya, (også Fleinvær). Også Steffen Larsens sønn Steffen Steffensen døde på 1750 tallet. Familien har vært tema flere ganger her i forumet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.