Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jonny Løvaas

[#84007] Kirkebok for Ullern i Oslo/Akershus

Recommended Posts

Gjest Jonny Løvaas

Ullern ble skilt ut fra Vestre Aker menighet som egen menighet i 1906. Jeg er på jakt etter en konfirmasjon i 1908/1909 og et dødsfall/begravelse i 1909, men finner ingen kirkebok som omfatter det aktuelle tidsrommet. Det ligger dog kirkebøker tilgjengelig for etterfølgende periode for Ullern. Hva har skjedd med kirkeboken fra menigheten ble opprette i 1906? Takk for hjelpen!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

De kirkebøkene som ligger ute for tida etter 1906, er primært lysningsprotokoller og fødselsregister - to protokolltyper som kommer i tillegg til de ordinære kirkebøkene, og som avleveres på et langt tidligere tidspunkt enn kirkebøker for øvrig. Dernest ligger det ute to klokkerbøker (1933-1942 og 1943-1947). Disse har nummer G 0001 og G 0002, slik at det trolig ikke finnes eldre klokkerbøker.Min konklusjon er at ministerialbøker for Ullern ikke er avlevert til Statsarkivet i Oslo.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.