Gå til innhold
Arkivverket

[#84218] Feil på Digitalarkivet ?


Gjest Leif Salicath
 Del

Recommended Posts

Gjest Inger Faber-Swensson

Plutselig, fra i ettermiddag, kommer jeg ikke inn på 1910-folketellingen, får bare en feilmelding om at min nettleser (Firefox) ikke finner tjeneren. Har prøvd annen nettleser (Safari), men med samme resultat. Og alt annet på nettet fungerer som vanlig. Er det andre som opplever det samme?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Jeg har samme problemet, og det går også veldig tregt nå med små feilmeldinger. Det er kanskje like før alt bryter sammen igjen.Før la man inn melding på Arkivforumet når det var spørsmål om driftsfeil. Men der er det ikke alltid man får svar lenger. Det ser ut til å ha blitt et rent spørrested for diverse arkivoppslag. Noen som vet hvor man nå skal henvende seg med 'driftsfeil' ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Knut Frode Hansen

Feilen begynte vel for snart en uke siden. Siste nytt fra Digitalarkivet var vel denne fra 18.01: Databasevelgeren i Digitalarkivet er nå mer stabil. Feilen vi har hatt vil oppstå igjen, men den blir automatisk rettet opp en gang i timen. TMB

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Feilen med FT1910 har antakelig ikke sammenheng med problemene med databasevelgeren. Mens databasevelgeren er en del av 'det gamle Digitalarkivet', er FT1910 en del av 'det nye Digitalarkivet'. To forskjellige systemer på to forskjellige servere. Skanna materiale ligger på en tredje server og er ikke direkte berørt av de to andre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Leif Salicath

Mangler fortsatt tilgang til f.eks. 'Dødsregister for Verdal 1801-1922' samt mange flere. Databasevelgeren finner disse ikke og 'Same område' virker fortsatt ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Steinar Olsen

har du prøvd å gå tilbake til utgangspunktet og trykke fjern søkeresultatet, det henger seg nemlig opp i det som du har søkt før.De burde vel ha lagt inn en unload me i programmet de har laget, slik at tidligere resultat blir fjernet.Steinar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.