Gå til innhold
Arkivverket

[#84379] Hans Christian Jonsen døpt 14. des. 1794 i Domkirken, Nidaros


Gjest Unni Jakobsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Unni Jakobsen

Hans Christian Hansen er døpt i Nidaros- Domkirken den 14. des. 1794 i følge familysearch. Hans foreldre er Jon Erichsen og Siri Tostensdatter. Er det mulig å finne frem til kirkeboken av 1974 for Domkirken i Nidaros?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore S. Falch

Du finner ham som nr. 143 her (den tredje innførselen ovenfra på fol.107a): [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=16327&idx_id=16327&uid=ny&idx_side=-110>Lenke (Sør-Trøndelag fylke, Domkirken i Trondheim, Ministerialbok nr. 601A07 (1770-1819), Fødte og døpte 1795, side 107).(Dette spørsmålet burde du ha lagt inn i Brukarforum - les omtalene av de forskjellige foraene her

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unni Jakobsen

Takk for hjelp. Jeg har funnet Hans Christian som nr. 145 med stjerne under. Foreldre er Jon Erichssen og Siri Tostensdatter- med det er en del annen informasjon jeg ikke kan tyde. Er det mulig noen andre klarer det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Else B. Rustad

Stjernen ved denne innførselen er fordi han (Hans Christian) er født utenfor ekteskap.Om faren står det 'Jon Erichs. Bregstad aftakket under Officer', og om moren 'Siri Tostensdatter hendes 1ste Lejermaal'. Dvs dette var hennes første barn utenfor ekteskap.Så følger faddernes navn.Mvh Else B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.