Gå til innhold
Arkivverket

[#84402] Spørsmål om folkeregisterkort


Gjest Geir Alsaker
 Del

Recommended Posts

Gjest Geir Alsaker

I enkelte sammenhenger er det vist til at Statsarkivet i Bergen har (eldre) folkeregisterkort.Kan Statsarkivet opplyse om det finnes folkeregisterkort for følgende kvinner:Kirsten Amundsen, født i Bergen 13.mars 1895 Seborg Marie Amundsen, født i Bergen 17.september 1893.Dersom slike finnes, er det mulig å få opplyst om hvilke opplysninger som finnes om de omtalte personer?Med vennlig hilsen Geir Alsaker 1630 Gamle Fredrikstad

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Jeg fant kort for Kirsten Amundsen. Hun var butikkdame og bosatt i Moldesmuget 4 da hun giftet seg i St. Pauls kirke 19. mars 1920 med Josef Andersen, født 1895. Da ble hennes registerkort arkivert.Jeg har sjekket kortene fra 1912 til 1934, men uten å finne at Seborg M. Amundsen er registrert med vielse. Hun står i adresseboken fra 1924-25 med adresse Moldesmuget 4, men mangler i tilsvarende adressebok 1927-28.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.