Gå til innhold
Arkivverket

globalt søk - hvilke baser er med


Frida Johannessen
 Del

Recommended Posts

Hvis du skroller i teksten til høyre på siden for det globale søket vil du komme til to lenker med oversikt. Akkurat nå når jeg testet dem virket ikke den ene og den andre ser ikke ut til å være korrekt, så jeg skal undersøke dette nærmere. Men i utgangspunktet skal det være disse to lenkene du bruker for å få en oversikt over hva som ikke er med.

 

Det som helt sikkert er med er alle de store folketellingene unntatt 1910. Emigrantprotokoller skal også være med og en god del andre kilder, under forutsetning av at det er persondata og at personene er sortert under hverandre i en fornavnskolonne og en etternavnskolonne. MEN grunnlagsdataene for det globale søket er ikke oppdatert de siste årene, så flere tusen databaser vil ikke være med i det globale søket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.